Reviews


Reviews Eetbare Bloemen Shop
star1star1star1star1star1

Beoordeling: 4.9 van 5 | Aantal reviews: 28



Van de week heb ik een bruidstaart gedecoreerd met eetbare bloemen van de eetbarebloemenshop. Ik ben erg tevreden over de service en de kwaliteit van de eetbare bloemen. Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen
Geplaatst op 2-6-2021 door Madelon
star1star1star1star1star


Met zorg verpakt

Beste heer/mevrouw, Vandaag heb ik mijn bestelling ontvangen. Wat hebben jullie het met zorg verpakt en wat ziet het er mooi uit! Super blij mee. Met vriendelijke groet, Iris
Geplaatst op 18-2-2021 door Iris
star1star1star1star1star


Geweldig mooie bloemen. Zorgvuldig samengesteld, en uitstekend verzonden. Ze kwamen vers aan. Ik heb ze gebruikt voor een bruidstaart en het resultaat was schitterend. Viel erg in de smaak (letterlijk) bij de gasten en bruidspaar.
Geplaatst op 10-9-2020 door Margot
star1star1star1star1star


Bruidspaar was dolgelukkig met hun taart

De bloemen waren prachtig, heel prettig om te verwerken. De service was meer dan goed: ik kreeg erg goed advies over hoeveel ik nodig had en welke ik het beste kon gebruiken. Met veel liefde was er een perfecte mix samengesteld van de verschillende soorten. Het bruidspaar was dolgelukkig met hun taart, die perfect paste bij het boeket van de bruid. Tot de volgende keer!
Geplaatst op 9-9-2020 door Sandra's Little Cakery
star1star1star1star1star


Wat een fantastische eetbare bloemen! Ook de service is grandioos! Daar kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen! Wij gaan zeker vaker bestellen. Bedankt eetbare bloemenshop!
Geplaatst op 7-9-2020 door Karel
star1star1star1star1star


Hallo Adrienne, Dank je wel voor de mooie en lekkere viooltjes! Het is een feest om met de eetbare bloemen te werken. Ze geven net de finishing touch aan de taart!
Geplaatst op 22-6-2020 door F
star1star1star1star1star


Perfecte finishing touch

Hele mooie bloemen! Perfecte service, zelfs rondom de feestdagen. Hopelijk kan ik weer gauw met de bloemen werken omdat het de taart de perfecte finishing touch gaf!
Geplaatst op 9-1-2020 door Judith
star1star1star1star1star


Hele mooie bloemen! Top verpakt en bleven lang goed!
Geplaatst op 7-1-2020 door Tawny
star1star1star1star1star


Uitstekende service, heerlijke bloemen, heel goed verpakt in aluminium folie, snel bezorgd
Geplaatst op 22-12-2019 door Dago
star1star1star1star1star


Bloemen zijn zoals beschreven en goed op tijd en vers aangekomen in Belgie. Super tevreden!
Geplaatst op 28-10-2019 door Zahra
star1star1star1star1star


Decoratie van mijn taarten

ik ben echt blij met deze eetbare bloemen en de ruime keus erin! zelf gebruik ik ze voor decoratie van mijn taarten. De bloemen zijn vers, ruiken heerlijk en smaken heel bijzonder!
Geplaatst op 16-10-2019 door Marina Masatovic
star1star1star1star1star


Super mooie bloemen en bijzonder snelle en goede service. Ik gebruik de bliemen regelmatig voor taarten en ze zijn altijd perfect!
Geplaatst op 16-10-2019 door Vibeke Cohen, taartvoorjou
star1star1star1star1star


Uitstekende klantenservice en kwaliteit! De mooie bloemen zijn met veel zorg ingepakt. Ook m'n vragen werden snel en goed beantwoord! Dankjewel :-)
Geplaatst op 16-10-2019 door Biscuiterie Victor Baron
star1star1star1star1star


Bedankt voor de goede en snelle service! Het is helemaal gelukt met de taart. Groetjes Nathalie
Geplaatst op 9-8-2019 door Nathalie
star1star1star1star1star


Mooi assortiment

Een mooi assortiment, goede service. Vooral de violen, mix en leeuwenbekjes ben ik heel tevreden over. Al met al een aanrader!
Geplaatst op 8-6-2019 door Heeltje
star1star1star1star1star


Bloemen werden verkeerd geleverd door PostNL waardoor ik ze te laat heb ontvangen. De contactpersoon van Eetbare Bloemen Shop was enorm vriendelijk en hielpen mij waar ze konden. Top service! Uiteindelijk kwam het pakketje boven water en ze waren erg mooi!
Geplaatst op 13-5-2019 door Sanne
star1star1star1star1star


Mooie eetbare bloemen!

Wat een mooie eetbare bloemen! Ook de service is top! Wij hebben al meerdere keren besteld en zijn elke keer uiterst tevreden!
Geplaatst op 13-4-2019 door Sophie
star1star1star1star1star


Mooie kwaliteit bloemen en uitstekende service! Ik ga vaker bestellen!
Geplaatst op 18-3-2019 door Bianca
star1star1star1star1star


Hallo Adrienne, De bloemen waren fantastisch. Mooi sortiment en goede kwaliteit.
Geplaatst op 18-3-2019 door Anna
star1star1star1star1star


Hi Adrienne, Bloemetjes net ontvangen en ze zien er prachtig uit! Bijzonder bedankt voor de snelle service!!
Geplaatst op 18-3-2019 door Nora
star1star1star1star1star


Unieke zachtheid en smaak

Beste, het is toch op het laatste moment kunnen doorgaan. De bloemen waren van zeer goede kwaliteit, waren prachtig om te decoreren en een extra dimensie bij het eten omwille van de unieke zachtheid/smaak. Ik kon het erg appreciëren dat de bloemen per 2 geleverd werden om een strakke symmetrie te houden in het pallet. Moest ik nog eens een dergelijk plan hebben kom ik zeker bij u terug! Hartelijk bedankt en prachtig werk
Geplaatst op 18-3-2019 door Philippe
star1star1star1star1star


Makkelijk besteld via de webshop en snel geleverd. Zeer mooie kwaliteit bloemen voor m'n gerechten en erg smaakvol.
Geplaatst op 15-3-2019 door John
star1star1star1star1star


Uitstekende kwaliteit en top service!
Geplaatst op 10-3-2019 door Marc
star1star1star1star1star


Leuk
Geplaatst op 1-3-2019 door AJ
star1star1star1star1


Zeer mooie en lekkere eetbare bloemen
Geplaatst op 18-1-2019 door Bart
star1star1star1star1star



Toon alle 28 reviews van Eetbare Bloemen Shop...