eetbare bloemen webshop

Reviews


Reviews Eetbare Bloemen Shop
star1star1star1star1star1

Beoordeling: 4.9 sterren | Aantal reviews: 32

Prachtige bloemen, goed verzorgd verzonden

Prachtige bloemen, goed verzorgd verzonden (in een isolatiezak met ijspakketjes), zodat ze echt lang mooi blijven. Goed advies over de hoeveelheid en soort bloemen die ik het beste kon gebruiken. Ik mocht een bruidstaart maken voor 2e paasdag en de bruid wilde graag een vrolijke voorjaarsbloemen-taart. Dat is met de bloemen van jullie shop he-le-maal gelukt! Dankjewel! Tot een volgende bestelling!
Geplaatst op 19-4-2022 door Myriam
Beoordeling 5 sterren reviews


Zoals elke keer dat ik bloemen bestel bij de Eetbare Bloemen Shop was ik ook nu weer zeer content met de vlotte levering, perfecte verpakking en de bloemen die er prachtig uitzagen. Altijd een feestje om hiermee een gerecht op te fleuren en ook zo leuk om mensen eens bloemen te laten eten. Altijd als we bloemen gebruiken bij een diner worden mensen blij verrast. Het hoeft dus niet per se met een taart of zo, kan ook prima een salade of kaasplankje opfleuren!
Geplaatst op 13-12-2021 door Violet
Beoordeling 5 sterren reviews


Voor de sweet table voor de bruiloft van een zeer goede vriendin heb ik super mooie bloemen besteld voor mijn taartjes. Van te voren overlegd met ze op welke dag ze het best geoogst en verstuurd konden worden. Heel fijn dat er meegedacht werd. Levering perfect op tijd en echt geweldig mooie kwaliteit bloemen. Heel erg bedankt! Het maakte de bruiloft nog feestelijker!
Geplaatst op 8-11-2021 door Mirja
Beoordeling 5 sterren reviews


Zeer tevreden met de mooie bloemen en de levering is ook heel goed gegaan. Via de klantenservice meteen duidelijke informatie over mijn vraag ontvangen en goed geholpen! Bedankt!
Geplaatst op 11-10-2021 door Isabel
Beoordeling 5 sterren reviews


Van de week heb ik een bruidstaart gedecoreerd met eetbare bloemen van de eetbarebloemenshop. Ik ben erg tevreden over de service en de kwaliteit van de eetbare bloemen. Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen
Geplaatst op 2-6-2021 door Madelon
Beoordeling 5 sterren reviews


Met zorg verpakt

Beste heer/mevrouw, Vandaag heb ik mijn bestelling ontvangen. Wat hebben jullie het met zorg verpakt en wat ziet het er mooi uit! Super blij mee. Met vriendelijke groet, Iris
Geplaatst op 18-2-2021 door Iris
Beoordeling 5 sterren reviews


Geweldig mooie bloemen. Zorgvuldig samengesteld, en uitstekend verzonden. Ze kwamen vers aan. Ik heb ze gebruikt voor een bruidstaart en het resultaat was schitterend. Viel erg in de smaak (letterlijk) bij de gasten en bruidspaar.
Geplaatst op 10-9-2020 door Margot
Beoordeling 5 sterren reviews


Bruidspaar was dolgelukkig met hun taart

De bloemen waren prachtig, heel prettig om te verwerken. De service was meer dan goed: ik kreeg erg goed advies over hoeveel ik nodig had en welke ik het beste kon gebruiken. Met veel liefde was er een perfecte mix samengesteld van de verschillende soorten. Het bruidspaar was dolgelukkig met hun taart, die perfect paste bij het boeket van de bruid. Tot de volgende keer!
Geplaatst op 9-9-2020 door Sandra's Little Cakery
Beoordeling 5 sterren reviews


Wat een fantastische eetbare bloemen! Ook de service is grandioos! Daar kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen! Wij gaan zeker vaker bestellen. Bedankt eetbare bloemenshop!
Geplaatst op 7-9-2020 door Karel
Beoordeling 5 sterren reviews


Hallo Adrienne, Dank je wel voor de mooie en lekkere viooltjes! Het is een feest om met de eetbare bloemen te werken. Ze geven net de finishing touch aan de taart!
Geplaatst op 22-6-2020 door F
Beoordeling 5 sterren reviews


Perfecte finishing touch

Hele mooie bloemen! Perfecte service, zelfs rondom de feestdagen. Hopelijk kan ik weer gauw met de bloemen werken omdat het de taart de perfecte finishing touch gaf!
Geplaatst op 9-1-2020 door Judith
Beoordeling 5 sterren reviews


Hele mooie bloemen! Top verpakt en bleven lang goed!
Geplaatst op 7-1-2020 door Tawny
Beoordeling 5 sterren reviews


Uitstekende service, heerlijke bloemen, heel goed verpakt in aluminium folie, snel bezorgd
Geplaatst op 22-12-2019 door Dago
Beoordeling 5 sterren reviews


Bloemen zijn zoals beschreven en goed op tijd en vers aangekomen in Belgie. Super tevreden!
Geplaatst op 28-10-2019 door Zahra
Beoordeling 5 sterren reviews


Super mooie bloemen en bijzonder snelle en goede service. Ik gebruik de bliemen regelmatig voor taarten en ze zijn altijd perfect!
Geplaatst op 16-10-2019 door Vibeke Cohen, taartvoorjou
Beoordeling 5 sterren reviews


Uitstekende klantenservice en kwaliteit! De mooie bloemen zijn met veel zorg ingepakt. Ook m'n vragen werden snel en goed beantwoord! Dankjewel :-)
Geplaatst op 16-10-2019 door Biscuiterie Victor Baron
Beoordeling 5 sterren reviews


Decoratie van mijn taarten

ik ben echt blij met deze eetbare bloemen en de ruime keus erin! zelf gebruik ik ze voor decoratie van mijn taarten. De bloemen zijn vers, ruiken heerlijk en smaken heel bijzonder!
Geplaatst op 16-10-2019 door Marina Masatovic
Beoordeling 5 sterren reviews


Bedankt voor de goede en snelle service! Het is helemaal gelukt met de taart. Groetjes Nathalie
Geplaatst op 9-8-2019 door Nathalie
Beoordeling 5 sterren reviews


Mooi assortiment

Een mooi assortiment, goede service. Vooral de violen, mix en leeuwenbekjes ben ik heel tevreden over. Al met al een aanrader!
Geplaatst op 8-6-2019 door Heeltje
Beoordeling 5 sterren reviews


Bloemen werden verkeerd geleverd door PostNL waardoor ik ze te laat heb ontvangen. De contactpersoon van Eetbare Bloemen Shop was enorm vriendelijk en hielpen mij waar ze konden. Top service! Uiteindelijk kwam het pakketje boven water en ze waren erg mooi!
Geplaatst op 13-5-2019 door Sanne
Beoordeling 5 sterren reviews


Mooie eetbare bloemen!

Wat een mooie eetbare bloemen! Ook de service is top! Wij hebben al meerdere keren besteld en zijn elke keer uiterst tevreden!
Geplaatst op 13-4-2019 door Sophie
Beoordeling 5 sterren reviews


Hi Adrienne, Bloemetjes net ontvangen en ze zien er prachtig uit! Bijzonder bedankt voor de snelle service!!
Geplaatst op 18-3-2019 door Nora
Beoordeling 5 sterren reviews


Unieke zachtheid en smaak

Beste, het is toch op het laatste moment kunnen doorgaan. De bloemen waren van zeer goede kwaliteit, waren prachtig om te decoreren en een extra dimensie bij het eten omwille van de unieke zachtheid/smaak. Ik kon het erg appreciëren dat de bloemen per 2 geleverd werden om een strakke symmetrie te houden in het pallet. Moest ik nog eens een dergelijk plan hebben kom ik zeker bij u terug! Hartelijk bedankt en prachtig werk
Geplaatst op 18-3-2019 door Philippe
Beoordeling 5 sterren reviews


Hallo Adrienne, De bloemen waren fantastisch. Mooi sortiment en goede kwaliteit.
Geplaatst op 18-3-2019 door Anna
Beoordeling 5 sterren reviews


Mooie kwaliteit bloemen en uitstekende service! Ik ga vaker bestellen!
Geplaatst op 18-3-2019 door Bianca
Beoordeling 5 sterren reviews


Makkelijk besteld via de webshop en snel geleverd. Zeer mooie kwaliteit bloemen voor m'n gerechten en erg smaakvol.
Geplaatst op 15-3-2019 door John
Beoordeling 5 sterren reviews





Toon alle 32 reviews van Eetbare Bloemen Shop...