Reviews

Reviewsterren | star1star1star1star1star
Bedankt voor de goede en snelle service! Het is helemaal gelukt met de taart. Groetjes Nathalie
Geplaatst op 9-8-2019 door Nathalie
Reviewsterren | Mooi assortiment star1star1star1star1star

Mooi assortiment

Een mooi assortiment, goede service. Vooral de violen, mix en leeuwenbekjes ben ik heel tevreden over. Al met al een aanrader!
Geplaatst op 8-6-2019 door Heeltje
Reviewsterren | Top service! star1star1star1star1star

Top service!

Bloemen werden verkeerd geleverd door PostNL waardoor ik ze te laat heb ontvangen. De contactpersoon van Eetbare Bloemen Shop was enorm vriendelijk en hielpen mij waar ze konden. Top service! Uiteindelijk kwam het pakketje boven water en ze waren erg mooi!
Geplaatst op 13-5-2019 door Sanne
Reviewsterren | Mooie eetbare bloemen! star1star1star1star1star

Mooie eetbare bloemen!

Wat een mooie eetbare bloemen! Ook de service is top! Wij hebben al meerdere keren besteld en zijn elke keer uiterst tevreden!
Geplaatst op 13-4-2019 door Sophie
Reviewsterren | star1star1star1star1star
Mooie kwaliteit bloemen en uitstekende service! Ik ga vaker bestellen!
Geplaatst op 18-3-2019 door Bianca
Reviewsterren | star1star1star1star1star
Hallo Adrienne, De bloemen waren fantastisch. Mooi sortiment en goede kwaliteit.
Geplaatst op 18-3-2019 door Anna
Reviewsterren | star1star1star1star1star
Hi Adrienne, Bloemetjes net ontvangen en ze zien er prachtig uit! Bijzonder bedankt voor de snelle service!!
Geplaatst op 18-3-2019 door Nora
Reviewsterren | star1star1star1star1star
Beste, het is toch op het laatste moment kunnen doorgaan. De bloemen waren van zeer goede kwaliteit, waren prachtig om te decoreren en een extra dimensie bij het eten omwille van de unieke zachtheid/smaak. Ik kon het erg appreciëren dat de bloemen per 2 geleverd werden om een strakke symmetrie te houden in het pallet. Moest ik nog eens een dergelijk plan hebben kom ik zeker bij u terug! Hartelijk bedankt en prachtig werk
Geplaatst op 18-3-2019 door Philippe
Reviewsterren | star1star1star1star1star
Makkelijk besteld via de webshop en snel geleverd. Zeer mooie kwaliteit bloemen voor m'n gerechten en erg smaakvol.
Geplaatst op 15-3-2019 door John
Reviewsterren | star1star1star1star1star
Uitstekende kwaliteit en top service!
Geplaatst op 10-3-2019 door Marc
Reviewsterren | star1star1star1star1
Leuk
Geplaatst op 1-3-2019 door AJ
Reviewsterren | star1star1star1star1star
Zeer mooie en lekkere eetbare bloemen
Geplaatst op 18-1-2019 door Bart
Reviewsterren | star1star1star1star1star
Echt geweldig om uitleg te krijgen
Geplaatst op 3-9-2018 door Michele
Reviewsterren | star1star1star1star1
Goede service
Geplaatst op 21-8-2018 door Doemaargamen
Reviewsterren | star1star1star1star1star
Snel geleverd en goede kwaliteit bloemen
Geplaatst op 7-5-2018 door Renate

Reviews Eetbare Bloemen Shop
star1star1star1star1star
Beoordeling: 4.9 Reviews: 15